Kategorier
profilprodukter

Tillfälliga profilprodukter

Att köpa in tillfälliga profilprodukter må låta dumt, för visst vill man att produkterna man köper in kan marknadsföra sitt varumärke under många år? Jo oftast vill man det, men inte alltid. Ifall ni använder profilprodukter för att marknadsföra en tillfällig kampanj eller ett erbjudande så kan det vara bra att profilprodukten är lite kortsiktig. Detta innebär naturligtvis inte att ni ska välja dåliga produkter som går sönder snabbt, utan snarare produkter som konsumeras snabbt.

Trycksaker såsom anteckningsblock brukar användas ganska snabbt, men ni kan även dela ut ballonger på stan eller ha en skål med godis i entrén. Var då noga med att välja tryck på godisbitarnas omslagspapper, och inte deras förpackning. Bläck- och blyertspennor brukar vara förbrukade inom ett år från att dom delas ut och för en golfintresserad målgrupp kan lyxiga golfbollar vara en rolig gåva som brukar försvinna efter några rundor.

profil och reklamprodukter

Under vinterhalvåret kan julmust med eget tryck på flaskans etikett passa alldeles utmärkt medans läsk eller vatten är bra för en sommarkampanj. Se bara till att dom är kylda när dom delas ut! Detta ordnas lätt med en stor kylväska – gärna med ert tryck på sig.